Max ICT B.V.

Ik was op jacht naar een Odyssey g7 tijdens black friday. Kwam een mooie aanbieding online op MAX ict en ik heb binnen 10 minuten dat hij online kwam besteld. Meteen product niet meer leverbaar daarna.
Erachteraan gebeld en alles zou kloppen.

Maandag erop gebeld; 'ow, meneer wat gek. Het product is niet leverbaar en onbekend wanneer wel. Kan ik u misschien helpen met een vervangend product?'

Geef dan gewoon toe dat je prijs niet correct was. Daar kan ik nog begrip voor opbrengen maar dit is gewoon een onzin verhaal gezien het product overal leverbaar is.

Order geannuleerd.

17.42 gemaild op verzoek van de medewerker hieronder. Benieuwd wat het gaat brengen.

Ik had 1 goede ervaring met een RMA echter sloeg dit nergens op.

Beste StefanKelevra,

Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet geheel naar wens bent geholpen. Graag zouden wij u willen helpen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin de vermelding van deze review en uw ordernummer. Wij pakken uw case erbij en kijken het graag voor u na.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag.

Sanne - MaxICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops