Max ICT B.V.

Bestellen gaat prima, maar als er iets niet in orde is vergeten ze je gewoon. Dus geen geld terug en ook geen vervangend artikel!

Een behuizing besteld, maar transportschade. (dat kan een ieder gebeuren natuurlijk) Een deuk in een paneel.....
Beter verpakken of een andere verzender kan helpen misschien?? (maar daar zit de ellende niet echt)

Een rma aanvragen is zo gedaan, maar ruim 2 weken nadat de dpd het heeft afgeleverd bij Max ICT staat deze nog steeds als zijnde niet binnen gekomen geregistreerd in hun systeem. Een medewerker verteld me telefonisch dat ze zoveel rma's hebben dat de dpd een speciaal depot voor hen heeft. Het past allemaal niet meer in hun magazijn. Wat moet je daar van denken??
Op email met vragen wordt niet gereageerd. Wel klaar met deze anitcliMAX

Maandag's na mijn review hier op twekaers kwam er reactie van Max ICT en is die avond nog mijn credit bedrag overgemaakt. Het is wel jammer dat zo'n review daar voor nodig is en, mijn vraag over wanneer ik de vervangende behuizing mag ontvangen is nog niet beantwoord.

Voorzichtig iets minder negatief nu...

Beste ATIradeon8500,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet geheel naar wens bent geholpen. Wij willen de case graag voor u oplossen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en deze review? Wij kijken het graag voor u na.

Excuses voor het ongemak.

Sanne - MaxICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops