Plasmavisie

Peperdure LG TV besteld inclusief installatie aan de muur. Tijdens de bestelling kon ik nooit een leverdatum kiezen wat vreemd is, maar geen probleem, ze zouden mij bellen. Dat is nooit gebeurd.

Ik ontving een email dat mijn bestelling de volgende dag bezorgd gaat worden (incl muur montage). Dit komt niet uit en als ik de bestelling niet aanneem lees ik dat ze kosten in rekening brengen voor een 2e poging. Wat is dit voor een klantonvriendelijk bestelproces?

Ik sta al 30 min in de wacht op het telefoonnummer. Zeer ontevreden over de klantenservice.

Update na reactie Plasmavisie: Er wordt inderdaad snel gereageerd op email. Dat is wel fijn. Daarom op alle vlakken 1 ster erbij gezet. Ik blijf het wel vreemd vinden dat de klant geen zeggenschap heeft over de datum van levering+installatie.

Beste,

Het is momenteel heel erg druk met de telefoon vanwege de black friday week. Wij hopen op uw begrip hiervoor en als u een mail stuurt krijgt u heel snel antwoord. Als u kiest voor installatie dan kunt u online nooit een leverdatum kiezen Dat is niet vreemd want dit doen wij op afspraak en dat staat ook online.De monteurs plannen dit in op route en sturen u dan netjes een mail een dag van te voren wanneer ze komen. We hebben het nagekeken en er is een mail naar u verzonden dat de monteur morgen (donderdag) bij u de tv komt installleren. Als u niet kunt dan kunt u een mail sturen om een nieuwe afspraak te maken. Als er een afspraak is gemaakt en de klant is niet thuis volgens afspraak dan berekenen wij inderdaad de 2e keer bezorgkosten, maar dit is enkel aan de orde als de klant niet van te voren aangeeft dat hij niet aanwezig is. Wij rijden dan voor niets naar de klant toe.

Plasmavisie sales support

Scorekaart voor Plasmavisie