Coolblue.nl

Opzich levert coolblue redelijk snel en over het algemeen is het product wat ze leveren correct. Echter, bij tweedekans producten is de kwaliteit wisselend. Dat er in de tekst staat dat alle accessoires onbeschadigd zijn, hoeft niet te betekenen dat dit ook daadwerkelijk zo is. Om dit vervolgens weer recht te trekken waren er in mijn geval toch enkele telefoontjes nodig naar de klantenservice. Opzich is coolblue een aardig webwinkel zolang je maar niks met de klantenservice hoeft te doen. Die maken er zo nu en dan een potje van.

Over algemeen levert coolblue keurig op de daaropvolgende dag (tenzij er een storing bij PostNL is oid).

Hoewel de slogan van coolblue is: alles voor een glimlach, kan ik eigenlijk alleen maar huilen als het om de klantenservice gaat. Ik heb mijn Macbook Pro teruggestuurd omdat deze kapot gegaan was. Inmiddels zijn er twee maanden voorbij gegaan met talloze beloftes vanuit de klantenservice dat het "echt volgende week" zou worden opgelost. Echter, mijn MacBook Pro is nog steeds spoorloos. Aangezien coolblue uit zichzelf geen updates geeft, bel ik twee keer per week met de klantenservice in de hoop dat iemand enige idee heeft wanneer mijn MacBook gerepareerd zou zijn. Helaas tot nu toe zonder resultaat.

Scorekaart voor Coolblue.nl