AlgemeenHeb hier zo onderhand een jaar lang zonder problemen mijn onderdelen zonder enige problemen besteld. Altijd netjes op tijd verzonden, goede service etc. Tot de release van AMD Ryzen 5000 series. Het is echt 1 grote bende. Ik heb exact om 1500u mijn Ryzen 9 5900x besteld, werd uit hun betaalproces gekickt en daardoor iets later afgerond. Maar sindsdien nooit meer iets gehoord, geen updates of wat dan ook. Als je vraagt naar je wachtrij positie geven ze deze niet, wat ik echt belachelijk vind als je er naar vraagt als klant, in mijn geval 3 keer. Ik zou het fijn vinden als dit anders gaat, want dit is echt totaal niet klantvriendelijk. Ik kan het waarderen als jullie mij contacten.
VerzendingVerzending is prima, niets mis mee.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice. Als je ze vraagt om info rondom de launch van Ryzen 5000 word je naar hun FAQ pagina geleid waarop je alsnog totaal geen informatie krijgt. Ik wil info krijgen over levertijden, leveringen enzovoort. Niet een domme FAQ. Ik heb drie keer gevraagd of ze mij mijn wachtrijpositie willen geven en dat doen ze ook gewoon niet.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is en wanneer wij concrete informatie beschikbaar hebben, wordt dit teruggekoppeld aan onze klanten.
We krijgen namelijk heel veel vragen over de levertijden van de nieuwe Ryzen-processoren en AMD Radeon RX 6000-serie videokaarten. Al deze cpu’s/gpu's zijn op dit moment niet ruim voorradig bij leveranciers en het is helaas niet precies bekend wanneer nieuwe leveringen bij ons aankomen en in welke hoeveelheden. Vandaar dat er geen indicatie wordt gegeven over een eventuele positie in de wachtrij, om zo misverstanden en valse hoop te voorkomen.
Indien er aanvullende vragen zijn wil ik je vragen deze te mailen naar feedback@azerty.nl.
Matthijs