Max ICT B.V.

Over het algemeen ben ik niet zo tevreden over mijn bestelling bij Max ICT.

Ik had hier een case besteld die op voorraad zou zijn, en met een beloofde leverdatum van 1-3 werkdagen. Na bestelling bleek de leverdatum plots naar 5 werkdagen veranderd te zijn. Geen probleem. Op het einde van de 5de werkdag was de bestelling niet geleverd. Mailtje gestuurd naar de klantenservice waarop ik de volgende dag antwoord kreeg dat ze het gingen checken bij de leverancier. Geen respons meer van de klantenservice gekregen, maar ben zelf gaan checken op de website en de leverdatum was met meer dan een week vertraagd. Wederom werd er op de beloofde nieuwe leverdatum niets geleverd, maar ik kreeg wel bevestiging dat het verstuurd was. Enkele dagen later was de bestelling binnen.

Mijn algemene indruk van het bedrijf is dat ze niet eerlijk zijn t.o.v. de klanten, of dat het achterliggende proces zo slecht is dat ze hun beloftes niet kunnen waarmaken. Hierdoor heb ik er niet echt vertrouwen meer in en zal ik hier in de toekomst niet meer bestellen.

Beloofde leverdatum is tot 3 keer toe vertraagd, waardoor de uiteindelijke levertermijn 2-3 weken was in plaats van de beloofde 1-3 dagen.

Klantenservice antwoord op je vragen binnen 1 werkdag, wat op zich best oke is. Maar proactief wordt er je niets gemeld wanneer er zich veranderingen voordoen in de status van je bestelling (vertragingen e.d.).

Beste Erwino,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor de slechte communicatie, dat had natuurlijk niet mogen voor komen. Zou ik u mogen vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met uw ordernummer en referentie van deze review.

Veel plezier met uw bestelling, mochten wij u in de toekomst alsnog ergens bij kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag.

Sanne - MaxICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops