AlgemeenZe verkopen defecte hardware, en daarna is het een crime om iets gedaan te krijgen van hun.
Ze nemen geen verantwoordelijkheid, zal best zo zijn dat als alles goed gaat er niks aan de hand is maar als het fout gaat gaat het ook goed fout.
Betaal liever iets meer bij een bedrijf die gewoon normale service levert.
Update: Ze nemen geen verandwoordelijkhied en laten mij zitten met een defect moederbord. Denk dat ze daar 2 keer moeten gaan nadenken voor dat ze gedeukte dozen verzenden, beetje treurig om daarna geen verantwoordelijkheid te nemen en beetje normale service te bieden. Never again...
Defect moederbord geleverd in een gedeukte doos (pas gezien toen ik het moederbord weer uit mn pc had gehaald en terug in de doos had gestopt)
Is niet tijdens transport gebeurd, doos van megekko en alle airbags in de doos waren intact.
Je kan ze niet bellen alleen mailen, ze mailen heel laat of niet terug.
Als ze terug mailen standaard copy en paste mails geven geen antwoorden op je vragen.
En zelfs toen ik via trustpilot een slechte review achterliet reageerde megekko dat ik hun moest mailen toen ik dat, deed geen gehoor. Bedroevend slecht.