AlgemeenBesteld: ZOTAC RTX 3080.
Orderstatus: verwachte levertijd 2 weken (14-10-2020).
Geleverd: met kleine bijbetaling: 17-11-2020 Zotac 3080 Trinity OC.
In september ZOTAC RTX 3080 besteld (wetende dat dit een risico is, laten we dat voorop stellen), omdat er een melding bij staat: verwachte levertijd 1-2 weken.
In plaats van "geen informatie beschikbaar" is dit een standaard notificatie kennelijk. Alles is 1-2 weken, tenzij anders vermeld - of je moet het navragen.
Uiteindelijk aan op de bel gaan trekken, er scherp bovenop gaan zitten en de site in de gaten gehouden met modellen die wel leverbaar zijn. Snel schakelen heeft uiteindelijk geresulteerd om een kaart binnen 24 uur te bemachtigen, dat dan weer wel, maar je moet er zelf achteraan gaan.
Verzending was snel en goed, binnen één werkdag aangekomen, wel zonder T&T omdat de leverancier deze niet heeft doorgestuurd aan Max-ICT. Minpuntje, maar daar kan Max-ICT weinig aan doen.
KlantenserviceEr zijn zeker wat pijnpuntjes die verbeterd kunnen worden in het proces.
Geen actieve order updates.
Geef klanten updates over levertermijnen, ook al heb je (nog) geen nieuwe informatie; een update is een update. Als je klant er zelf (elke keer er) achteraan moet gaan wordt het vervelend. Hetzelfde geldt voor copy-pasta replies als je weer om een update vraagt (per e-mail). Je bent sneller af de chat op de website te gebruiken.
Positieve punten
Daar mag dan wel gezegd worden, Chi en Martijn, bedankt voor jullie (engelen) geduld met deze klant. Als je een van beide aan de chat krijgt, dan zit het wel snor.
Goedemiddag Silent Hunter,
Bedankt voor deze maximaal geweldige review!
Wij waarderen uw feedback enorm en zullen dit dan ook zeker meenemen in ons verbetertraject. Dankuwel dat u dit met ons hebt gedeeld.
Fijn om te horen dat u een ZOTAC RTX 3080 kaart hebt kunnen bemachtigen. Ik ga uw bedankje doorzetten naar de door u genoemde collega's. Zij zullen dit enorm waarderen.
Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we u in de toekomst ergens bij kunnen helpen staan wij graag voor u klaar.
Nogmaals dankuwel voor uw eerlijkheid en feedback.
Alvast een fijne avond.
Lisanne - Max ICT Webcare