AlgemeenIk was op zoek naar een videokaart die drie schermen ondersteunt, omdat dit niet altijd duidelijk wordt vermeld heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Die hebben voor mij navraag gedaan bij de specialisten waarna ze mij een email hebben gestuurd met de bevestiging en een link naar de bewuste kaart. Helaas bleek de volgende dag dat die kaart was uitverkocht, dus heb ik opnieuw contact opgenomen met de vraag of zij een vergelijkbaar alternatief hadden. Opnieuw ontving ik keurig een email met link naar de alternatieve kaart. Wat mij betreft is dit een uitstekende service.
Het bestel proces, levering en betaling zijn, zoals je dat van goede webshops gewend bent ook bij Axerty goed voor elkaar.
De levering was een dag vertraagd, maar daar was ik netjes op gewezen. Het bleek dat PostNL andere pakketten die ik had besteld bij andere bedrijven ook met een dag vertraging leverde.
KlantenserviceZie het voorgaande. Regelmatig zie je dat klantenservice medewerkers antwoorden geven terwijl ze het niet zeker weten. Ik heb veel meer aan goede antwoorden die zijn gecheckt bij een expert als dat nodig is, zoals dat in dit geval is gebeurd.