AlgemeenOp 1-11-2020 heb ik bij Hofma de Samsung QE55Q95T besteld, dit was in combinatie met de cashback van Samsung een heel goeie koop.
Op de volgende dinsdag 3-11-2020 heb ik naar Hofma gebeld met de vraag wanneer ik de product thuis mocht ontvangen. Mij werd verteld dat ze hiermee bezig zijn en dat ik nog te horen krijg met hoe en wat, want ze hadden tientallen bestellingen binnen gekregen.
Maar toen ik op internet las dat de voorraad compleet op waren, had ik gelijk gebeld naar Hofma. Mij werd vriendelijk via de telefoon verteld dat er inderdaad levering problemen waren voor de Samsung televisie en dat waarschijnlijk de eerste leveringen rond eind December weer hervat konden worden.
Ten eerste vond ik dat wel erg jammer, maar natuurlijk hebben ze vast meer andere TV’s dan de Samsung, zo heb ik ook gevraagd naar een OLED televisie en hoe de voorraad ervan is. Voor de LG 55GX6 kwamen er nieuwe voorraad binnen op 10-11-2020. Via de telefoon heb ik nog een prijsje kunnen regelen, ik kon voor de LG met hetzelfde prijs krijgen als voor de Samsung. Alhoewel Samsung een cashback actie had van 500 Euro, had LG een cashback van 200 Euro. Met 300 euro verschil voor een top OLED televisie vond ik het een zeer goeie deal.
Gister op 10-11-2020 werd ik gebeld dat de LG vandaag geleverd kon worden. Inmiddels heb ik de televisie al binnen.
Al met al, ik denk eerlijk gezegd ook niet dat Hofma zoveel bestellingen voor de Samsung had verwacht. Ook zouden ze beter kunnen communiceren naar de klant toe (Update geven over de status van de televisie), vind ik het een prima bedrijf. Ik werd altijd vriendelijk aan de telefoon geholpen en met de LG hebben ze aan hun woord gehouden dat ik het deze week mag ontvangen.