BCC

Een pre-order geplaatst met de verwachting dat ik deze op de release datum geleverd zou krijgen natuurlijk, dit was niet het geval.. meteen gebeld en ze gaven aan dat het nog verzonden was die dag zou ik nog een mail krijgen vanuit logistiek met een update, dat is niet gedaan.. volgende dag gebeld om bestelling te annuleren want hij was nog steeds niet verzonden, geannuleerd en ik zou een bevestiging krijgen en die is nooit aangekomen, eindstand pakketje wel binnen gekregen 2 werkdagen later.. weer gebeld en medewerker gaf aan dat ze geen bestelling kon annuleren.. ik weet niet waar bcc mee bezig is maar dit is wel erg slecht.

Scorekaart voor BCC