Azerty

Ik heb al verschillende keren bij azerty besteld.
Ben begonnen met een pc door hen te laten bouwen. Die pc kwam helemaal goed aan, buiten de grafische kaart die tijdens het shippen wat was los gekomen maar die moest gewoon terug op zijn plaats geklikt worden.Kabel management was goed, geen losse kabels, alles netjes bijeen gebonden met zipties.
Daarna nog computer parts besteld en altijd goed op de hoogte gehouden en alles kwam altijd heel netjes aan in goeie verpakkingen.

Het beste was nog met de release van de nieuwe amd processoren, de 5000 series. Ik had mijn bestelling geplaatst om exact 15u00. Maar ik had een probleem met de betaling (mijn eigen schul), ik ging er eigelijk al van uit dat ik de processor kwijt was. Maar ik stuurde toch nog een mailtje om te vragen of ik die betaling nog kon voldoen en of ik de cpu toch nog zou ontvangen.
Ik kreeg een mailtje terug met het antwoord dat ik de betaling nog kon voldoen en dat de cpu die dag nog verzonden zou worden. Ik betaal, en jawel, de dag nadien ontvang ik de gegeerde amd Ryzen 9 5900x.

Altijd al super tevreden geweest van Azerty, maar hier hebben ze echt mijn dag/week/maand gemaakt.

Scorekaart voor Azerty