AlgemeenMijn gewenste product leek op voorraad als enige shop via tweakers. 22-10 besteld en levering zou 28-10 zijn dus nu toe ging het goed.
01-11 niks binnen dus gebeld en mij is toen verteld dat het morgen zou arriveren.
03-11 nog steeds niks binnen en in mijn order stond opeens een notitie:
"Je order is in behandeling maar nog niet verwerkt
We hebben je order in behandeling maar nog niet verwerkt, we nemen hierover spoedig contact met je op."
Ondanks dat het 22-10 reeds verwerkt zou zijn. Nieuwe leverdatum staat nu op 10-11.
03-11 gebeld om order te annuleren omdat dit te laat is voor het doel. Annulering is per 08-11 nog steeds niet verwerkt ondanks mail en telefonisch contact, terwijl er nu opeens een pakket vanuit Frankrijk onderweg blijkt te zijn. Deze ga ik natuurlijk niet aannemen maar het zorgt voor onnodig veel administratie en frustratie.
Men hoort het verhaal aan en liegt hierna glashard tegen klant of negeert de wens totaal.
Beste Inibriatus,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses dat we u niet op de hoogte hebben gebracht over de status van uw order.
Graag wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Wij kijken de case graag voor u na.
Oprechte excuses voor de vervelende situatie. Dit had niet mogen voorkomen.
Lisanne - Max ICT Webcare