AlgemeenMaxICT had een mooie kast op de website staan, en tevens voor de beste prijs. Uiteindelijk is het product niet geleverd, heb ik geen status updates gehad en heb ik ook nog geen terugbetaling mogen ontvangen. Ondanks dat ik meerdere keren gemaild heb. Max ICT wil eerst weten "waarom" ik de orde wil annuleren.
MaxICT is niet meer van deze tijd. Ze zouden iets kunnen leren van Coolblue.
Het product heb ik op 25/09/2020 besteld, het zou op 16/10/2020 geleverd worden. Op 04/11/2020 heb ik contact opgenomen met MaxICT, maar geen reactie mogen ontvangen. Op 06/11/2020 heb ik gevraagd de order te annuleren en mij een terugbetaling te laten ontvangen.
KlantenserviceNadat het 2 dagen duurde voordat de klantenservice contact met mij heeft opgenomen, moest ik aangeven waarom ik de orde wilde annuleren. In plaats van mij direct de terugbetaling te geven waar ik recht op heb, wordt het nog even een paar dagen/weken verlengd. Ik heb daar direct op gereageerd. Om 12:30 was het antwoord bij MaxICT binnen. Daar geen reactie meer op gehad, dus het zal wel weer maandag worden.
MaxICT is in het weekend niet te bereiken.
Beste Micheal,
Wat vervelend om te lezen dat er geen reactie naar je is uitgebracht. Onze oprechte excuses daarvoor.
Is het inmiddels voor u opgelost? Zo niet, wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Dan kijken wij het graag voor u na.
Excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare