Digimaxx

Ik was op zoek naar een Nikon Z6 II body. In de Tweakers pricewatch stond een superscherpe pre-order aanbieding (bij Digimaxx). Nadat ik de bestelling geplaatst had begon ik te twijfelen of het bedrag wel klopte. Het prijsverschil t.o.v. andere aanbieders was toch wel erg groot. Mijn vermoeden werd al snel bevestigd. Ik ontving een mail dat het een prijsfout betrof, dat de order geannuleerd was en dat mijn geld z.s.m. teruggestort zou worden. Ik reageerde dat ik het erg jammer vond maar begrip had voor de situatie.

Daarna heeft Digimaxx, op eigen initiatief, mij een heel schappelijk voorstel gedaan. Vervolgens heb ik hen een mailtje gestuurd met de vraag welke inruilprijs zij gaven voor mijn huidige body. (Eerlijk gezegd had ik verwacht dat ze wat aan de lage kant zouden gaan zitten.) Wat schetste mijn verbazing: Ze boden ruim 15% meer dan de grote ketens welke ik reeds benaderd had. Tezamen met het voorstel was dat voor mij voldoende reden om tot aanschaf over te gaan.

Het mailcontact met de winkel verliep vlot. Door vertraging bij de betaalprovider en een storing in de PostNL-app dacht ik een paar keer dat er iets niet helemaal goed ging. Mijn vragen werden telkens geduldig en snel beantwoord. Uiteindelijk heb ik de Z6 II body netjes ontvangen op de dag na de officiële release.

Normaliter schrijf ik niet zo snel een review (ik heb een hekel aan winkels die een beloning bieden voor een review), maar n.a.v. mijn zeer positieve ervaring heeft Digimaxx hem dik verdiend.

De camera werd op de afgesproken datum en goed verpakt geleverd.

Vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.

Scorekaart voor Digimaxx