AlgemeenJe mag er vanuit gaan dat de levering binnen 1-3 werkdagen eerder 2-3 weken zijn. Je krijgt geen updates van je bestelling en ziet de leverdatum enkel maar met weken opschuiven op je Max profiel. En dit voor een artikel op voorraad. Ik voel mij niet fijn om op deze manier te bestellen.
Ik heb wel iemand aan de telefoon gekregen die heel vriendelijk was en mij een track&trace nummer ging mailen. Het is bij mooie woorden gebleven.
Ik wacht tot op heden op mijn bestelling die op voorraad was (en nog steeds is) zonder informatie. Ik heb het geluk dat ik het artikel niet noodzakelijk dringend nodig heb. Het mag gerust wat langer duren, maar adverteer het dan ook zo. Geef de klanten correcte informatie, ook tussentijds wanneer er wat fout loopt. Na 8 dagen is een artikel op voorraad nog niet verzonden geraakt. De nieuwe aangegeven leverdatum is nu verschoven naar 12 dagen na bestelling.
Ik heb bij MaxICT besteld omdat de prijs het laagste was, met alle gevolgen van dien.
Niet geleverd binnen de aangegeven termijn. Geen tussentijds updates. De levertijd die je op je profiel kan bekijken wordt enkel uitgesteld.
Ik heb nog niets mogen ontvangen, dat geldt ook voor enige uitleg.
De klantenservice was vriendelijk maar heeft mij niets vooruit geholpen. Ik kreeg beloftes die niet waargemaakt werden.
Beste Lennartvv,
Bedankt voor uw review.
Allereerst onze excuses dat we het door u gewenste product niet optijd aan u hebben geleverd.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en vermelding van deze review? Wij pakken uw gegevens erbij en kijken het graag voor u na.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Sanne - MaxICT Webcare