Max ICT B.V.

Waardeloze winkel/service! Supermicro server X11SCA-F MB gekocht, wordt het moederbord los geleverd in een doos met isolatiemateriaal, zonder bijbehorende spullen (kabels etc.), maar bovenal zonder backplate (IO shield). Gebeld: blijk ik een Bulk MB gekocht te hebben (NERGENS op hun website vermeld bij het artikel!), kut smoes "wij hebben zoveel artikelen dat wij dit niet allemaal kunnen vermelden"). IO shield blijkt niet achteraf geleverd te kunnen worden, ook niet los, ik moest contact opnemen met Supermicro, dus die gemaild: blijkt ELK Bulk MB geleverd te worden, niet alleen met een IO-shield, maar ook met SATA kabels en een M2-SSD houder (die allemaal OOK niet ontvangen). Van Supermicro heb ik een gedetailleerde inhoudsopgave per e-mail ontvangen met de exacte inhoud van de Bulk verpakking. Max ICT gemaild, na 8 weken of zo reactie dat zij geen verpakking van de fabrikant openmaken maar het zo afsturen. Huh! Het MB was verzonden in een grote blanco kartonnen doos en niet in een verpakking van Supermicro. Na dit weer gemaild te hebben, geen enkel antwoord meer van Max ICT ontvangen. Ik heb sterk de indruk dat zij die spullen achterhouden om het wellicht zo apart te verkopen, in ieder geval klopt het totaal niet. Koop je een MB van ca. € 300 zonder IO-shield en ook zonder bijbehorende spullen die volgens de fabrikant ook in de verpakking zouden moeten zitten. Oplichterspraktijken? Hun service is verder waardeloos, na vele weken pas antwoord op e-mails, en als het ze (blijkbaar) niet bevalt, reageren ze helemaal niet meer. KOOP NIETS BIJ MAX ICT!
Ik heb lang getwijfeld of ik mijn ervaring met Max ICT moest delen, maar vond het uiteindelijk toch belangrijk dat de ICT gemeenschap weet wat voor bedrijf dit is, een waardeloos/onbetrouwbaar bedrijf dus.

Moederbord ontvangen in een blanco doos met isolatiemateriaal, zonder IO-shield, SATA kabels en SSD houder, welke volgens de opgave van de fabrikant allemaal wél in de (bulk) verpakking hadden moeten zitten.

Reacties op e-mails pas na vele weken en vaak zelfs helemaal geen reactie (als de e-mail waarschijnlijk niet naar hun zin is)

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops