AlgemeenEen normaal en gebruikelijk duidelijk proces. Idem als vele webshops.
Niets op aan te merken dus.
Op tijd en goed verpakt verzonden.
KlantenserviceIk kocht een low profile ARCTIC Alpine AM4 LP Processor Koeler. Deze bleek na levering domweg niet te bevestigen. Mij hierover beklaagd met toezending van detailfoto's en om retourgegevens gevraagd. Mijn klacht en retourverzoek werd in eerste instantie afgewezen. Maar snel daarop alsnog toegekend. De retourzending is in exact dezelfde verpakking van Megekko op mijn kosten teruggezonden. Na enige dagen kreeg ik de terugbetaling, echter voor de netto aankoopprijs, dus zonder de verzendkosten.
Dat klopt natuurlijk niet. Na contact met de klantenservice werd de nabetaling van deze kosten in het vooruitzicht gesteld en of ik dat even wilde bevestigen. Ook werd er gedaan alsof dit een vorm van coulance was. In hun eigen algemene voorwaarden staat het wel degelijk juist vermeld. Koop op afstand kent een 14 daagse bedenktijd, Megekko geeft hierbij nog aan dat zelfs tot 30 dagen te garanderen. Indien retour wordt de het gehele aankoopbedrag INCLUSIEF de verzendkosten terugbetaald. Wat mij betreft heeft Megekko hiermee afgedaan, en krijgen van mij hierom een negatieve beoordeling.