Mobiel.nl

754 producten en 1.397 uitvoeringen

retour gezonden op 02/11/2020
volgens mobiel.nl kan het 7 werkdagen duren voordat hij bij hun binnen is.
het voeren van een antwoordnummer is voor postnl een reden om de paketjes vast te houden nou dan betaal ik liever verzendkosten dan was hij er 03/11/2020 geweest.
wat een slecht bedrijf is dit zo slecht dat 1 ster al veel te veel is.wel binnen 1 dag leveren maar stuur je iets retour dan duurt het een week.

op tijd

klant is koning nou dat is al lang niet meer.zeker nu met corona.
corona krijgt bij mobiel.nl de schuld van alles.en de klantenservice is meer een klanten robot.zegt wat ze geleerd hebben en doen niets voor hun klant ik dus.
en de afhankelijkheid van providers daar hebben ze dus schijt aan.
sorry geen goed woord over voor deze winkel.
nu zal het nog langer gaan duren voordat het toestel en abbo geannuleerd word want ja op kritiek zit mobiel.nl niet te wachten.
een update 05/11/2020 mobiel.nl heeft meerder emails gestuurt naar mij met de uitleg dat ik schuld heb aan het feit dat het toestel niet bij hun word bezorgt.
en ze vragen een reden waarom ik het retour heb gezonden naar hun.ik hoef geen reden van annulering te geven.
maar elke keer komen ze met een ander verhaal het antwoordnummer van mobiel.nl werkt niet maar ze geven mij de schuld.

Beste klant,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Graag willen we van je horen waar wij in kunnen verbeteren, want op dit moment lezen we vooral dat PostNL jouw pakket niet op tijd bij ons levert. Daar hebben wij namelijk als verkopende partij geen invloed op. Graag horen wij van je waar wij onze service in kunnen verbeteren. Dit mag je mailen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van je bestelling. Zij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl