Azerty

Een webshop waar je graag bestellingen wil plaatsen. De webshop werkt fijn, alles is makkelijk te vinden en het betalen gaat gemakkelijk.

De verzending ging zoals altijd goed. Het pakketje is op tijd bezorgd in een doos met vulling. Ik weet niet of dit normaal is, maar op de doos van het moederbord was geen sealing te bekennen, maar ook geen sporen dat deze erop heeft gezeten.

Vooraf aan de bestelling heb ik op Facebook contact gehad met de klantenservice van Azerty. Ik had een vraag met betrekking tot de revisies van dit moederbord. Hier kreeg ik te horen dat ze zowel rev 1.0 als 1.2 op voorraad hadden in het magazijn en dat ik bij de bestelling een opmerking kon plaatsen welke revisie ik zou willen ontvangen. Dit heb ik vervolgens gedaan bij mijn bestelling en na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een extra e-mail waar in stond dat het niet mogelijk was om op revisie te bestellen en ik maar moest afwachten welke revisie ik zou ontvangen.

Vandaag heb ik weer met de klantenservice gesproken op Facebook en hier werd verteld dat het vreemd was en de producten gewoon op voorraad in hun magazijn lagen. De collega's zouden dit in het magazijn moeten oppakken. Uiteindelijk heb ik gelukkig de rev 1.2 ontvangen.

De medewerker(s) op Facebook waren netjes behulpzaam, maar hoe via e-mail werd gecommuniceerd vond ik dan weer minder. Misschien een tip om op de productpagina aan te geven welke versie(s) worden geleverd. Dit geeft meer zekerheid en voorkom je eventueel de 'mindere' ervaring met de klantenservice die ik heb meegemaakt.

Scorekaart voor Azerty