Megekko

Mijn eerste aankoop via megekko (de ADATA XPG SX8200 Pro 1 TB M.2 SSD)
De betaling met ideal en het opgeven van een post.nl afhaalpunt werkte normaal.

Echter ik had gevraagd om aflevering bij een post.nl afhaalpunt op de linneausstraat bij mij in de buurt.
Daar bleek het niet te zijn afgeleverd; het bleek op schiphol te zijn afgeleverd. (Ondanks dat alles aan de linneausstraat geadresseerd was.)

Met post.nl gebeld die konden niks doen (zijn ze duidelijk ook niet van plan).
Ze verwezen naar de leverancier die dan moet zorgen dat het artikel doorgestuurd wordt.
Contact opgenomen met megekko. Ze hebben geen telefoonnumer; en ook geen zinvolle informatie als er wat fout gaat. Alles moet per mail;
Ik heb dus gemaild dat het product niet juist afgeleverd is en gevraagd of ze daar wat aan kunnen doen.
De reactie was dat het daar afgehaald diende te worden.

Ik heb dus uiteindelijk een treinrijs naar schiphol gemaakt om daar mijn pakketje op te halen.

slecht, naar verkeerde adres. Het bedrijf neemt daar geen verantwoording voor.

Dit was de letterlije reactie toen ik mailde dat het product verkeerd afgeleverd was:

Het is helaas niet mogelijk om je order vanaf dit punt opnieuw naar je te verzenden. Het is hier afgeleverd en dient dan ook daar afgehaald te worden.
Ik zie dat je bij de order hebt gekozen om het op een afleverpunt te laten leveren.

Scorekaart voor Megekko