Hofma.nl

Zondag besteld geen bevestiging gekregen maandag zijn ze gesloten dus wachten tot en met dinsdag na paar uur gebeld dat ging ook niet de lijn was constant bezet volgens hofma heel erg druk dat kan na mijn review heel snelle antwoord met mail na heen en weer gemaildte hebben ben ik gebeld door een van de medewerkers dat ze de heel erg druk hadden en de tv nog de zelfde dag de deur uit zou gaan wat ook klopte wand die zelfde dag ben ik nog gebeld door de transporteur en volgens afspraak geleverd
Hier bij mijn wel gemeende excuses voor mijn ongepaste uitlatingen tegen hoofdman, NL
Tv uit gepakt neer gezet tv werk met antenne (ziggo) maar mijn playstation word wel herkend maar heb geen beeld en mijn set box tv formule z8 word niet erkent maar ook geen beeld blijft signaal op zwart staan Samsung gebeld en op afstaand zijn ze ingelogd op het tv jammer genoeg met de mededeling dat de hdim en resolutie auto stuk is en de tv retour moed en een nieuwe tv moed hebben dus Hofma net gemaild en morgen efe bellen met de mededeling kijken hoe ze hier mee omgaan denk dat het wel goed komt voor ik weer voorbarige dingen gaat roepen nog mals sorry hofma.

we zijn dinsdag avond opgebeld door de transporter met de vraag wanneer ze langs konden komen en volgensafspraak donderdag netjes afgelevert dus toppie

Goedemorgen,
Wat had u dan besteld? Zoals u had kunnen lezen op onze website zijn wij op zondag en maandag gesloten. Bestellingen worden dus ook pas op dinsdag verwerkt, waar wij momenteel mee bezig zijn.
En ja, we zijn een winkel, de telefoon staat al de hele ochtend roodgloeiend, dus wellicht kunt u voor u dit soort flauwe berichten online zet even nadenken en inleven dat IEDEREEN momenteel online bestellingen doet en er niet per direct een reactie volgt.
Bedank voor uw begrip en probeer straks vooral nog even te bellen!

Scorekaart voor Hofma.nl