AlgemeenMegekko is over het algemeen een van mijn voorkeurswebwinkels. Groot assortiment, prima prijzen en snelle levertijd. Hierdoor heb ik heb onlangs een deel van een nieuwe NAS bij Megekko besteld: behuizing + rails, één van de 4 HDDs, geheugen, CPU-cooler en een USB-stick. Hierbij heb ik gelet op leverdatum wat stond op zaterdag of eerder voor alle producten.
Aangezien ik sowieso bij 4 shops ging bestellen heb ik extra op levertijden gelet zodat alles zaterdag of eerder afgeleverd zou worden. Helaas is dit misgelopen.
Helaas kreeg ik vrijdagavond na 18:00 geautomatiseerd de mededeling dat USB-stick en geheugen niet leverbaar waren maar pas een week later werden verwacht. Aangezien deze componenten elders nog wel op voorraad waren heb ik binnen een halfuur gereageerd (nog ruim voor de besteldeadline van de bewuste dag om 22:30) om deze artikelen dan maar te annuleren en de rest te verzenden. Helaas is dit de volgende dag pas in behandeling genomen zodat de order pas na het weekend aankwam en ik hierdoor een deadline heb gemist.
Ik heb er alle begrip voor dat er een keer iets uit kan lopen, maar ik vind het wel vervelend dat ik hier pas van de op hoogte gesteld wordt als de klantenservice al naar huis is zodat er geen alternatieve oplossing geregeld kan worden.
Zie boven. De coordinatie tussen klanteservice en orderupdates kan beter op elkaar afgestemd worden.
De later leverbare producten werden wel zonder problemen geannuleerd, maar wel een dag te laat dus.