Azerty

De website is even iets minder geavanceerd met zoekfilters dan andere webwinkels maar ze hebben wel een heel breed aanbod. Heel fijn ook dat ze de beschikbaarheid van een product gelijk in de preview zetten, zo weet je wanneer je het kan verwachten. De prijzen van de producten zijn heel redelijk, zo betaal je nooit echt te veel voor je nieuwe tech-inkopen.
Kortom uitstekende service en degelijke prijzen. Ik kijk nu altijd eerst naar AZERTY voor actuele prijzen van computer electronica en PC's.
Het enige kritiek wat ik heb zijn de bijkomende verzendkosten bij een bestelling (3.50) maar dit is heel vergezocht.

Ik had mijn product om 23:15 gekocht en in tegenstelling tot andere webshops doet azerty ook wat het beloofd. nog geen half uur later was de bestelling aangekomen bij POSTNL en klaar om de volgende dag (tussen 10:00 en 22:00 uur lol) bezorgt te worden. Het product was bij aankomst helemaal intact, de doos van het product zelf had compleet geen beschadigingen en was goed ingestopt met luchtzakken.

Scorekaart voor Azerty