AlgemeenOp de site bij Max ICT stond 'direct leverbaar', met daarbij 'op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd'. Ook bij Tweakers stond het groene vrachtautootje met daarbij 24/5. De volgende dag was het artikel niet geleverd. Gebeld met Max ICT en de medewerkt stelde doodleuk dat ik het allemaal verkeerd had begrepen. Het artikel moest nog besteld worden, en ik direct mijn geld terug geëist omdat ze hun afspraak niet na kwamen, en eigenlijk geen vertrouwen meer had in MaxICT. Ook dat was een probleem, daarmee ging Max ICT in eerste instantie niet mee akkoord. Ze zitten gewoon kei hard te liegen bij dat bedrijf, en als dat nog niet genoeg is, beledigen ze je als klant door te stellen dat jij het als klant allemaal niet snapt.
VerzendingNiet binnen de aangegeven termijn geleverd. De site gaf duidelijk aan; 'direct leverbaar', met daarbij 'op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd'. Ik had voor 16:30 besteld. Het artikel moest nog bij hun leverancier besteld worden. Het werd duidelijk dat het allemaal minimaal een week ging duren.
KlantenserviceHouden een lul verhaal, en annuleren je order niet als je daar om vraagt. Update na reactie Max ICT; Ik heb een nette brief gestuurd naar de klanten service, mijn klacht onderbouwt met screenshots en mijn order nummer, daar heb ik helaas geen antwoord op gehad.
Beste Foxy66,
Bedankt voor uw review.
Allereerst onze excuses dat we het door u gewenste product niet optijd aan u hebben geleverd.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en vermelding van deze review? Wij pakken uw gegevens erbij en kijken het graag voor u na.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare