AlgemeenVolgens mij hebben ze standaard producten uit de best buy voordelig in hun shop liggen. “Massa is kassa” zullen ze wel denken... ook wat betreft hun shopreviews zo te zien 😀
VerzendingIk had verschillende voorraadproducten besteld, later nog een product toegevoegd. Technisch gezien kan dat niet maar een medewerker reageerde heel vlot op mijn email met een oplossing die wel werkt. Ik mocht het los bestellen en dan zouden ze de verzendkosten van het tweede pakket crediteren. Zo gezegd en zo geschied.
KlantenserviceTijdens de build veranderde mijn broer van gedachte over de gewenste processor. Maar ik had de 2600X al wel uit de doos. Ondanks dat mocht ik hem met het herroepingsrecht retourneren en ik heb de volledige aanschafwaarde retour ontvangen. De retourprocedure duurde bij Megekko wel wat langer dan bij Alternate.nl en je betaald zelf voor de retourkosten, maar dit is volgens mij helemaal volgens de wet, omdat ik slechts een deel van de order retourneerde.
Kortom ben ik blij met de after sales service bij Megekko en het tempo waarmee men reageert op vragen, ook in tijden van Corona. Ik zal hier zeker weer bestellen, hopelijk lukt het dan ook weer om de doos niet te openen met een kettingzaag 😉