Max ICT B.V.

Op 25-09 een bestelling geplaatst, het product zou een levertijd van 4 tot 7 werkdagen hebben.
De verwachte leverdatum werd bijgesteld naar 7-10 (12 dagen ipv 4 tot 7), pech kan gebeuren, dan wachten we maar wat langer.
Op 7-10 geen pakje ontvangen, daarom maar weer een email gestuurd of ik een nieuwe inschatting van de leverdatum kon krijgen.
Op 8-10 kreeg ik te horen dat ze contact met de leverancier gingen opnemen en mijn op de hoogte zouden houden.
Op 14-10 nog maar eens gemaild omdat ik nog niets heb gehoord en de website nog steeds aangaf dat mijn pakje op 7-10 geleverd zou worden.
Op 15-10 eindelijk reactie gekregen, de leverdatum wordt 21-10 (26 dagen na bestelling ipv 4 tot 7...)
Op 21-10 nog steeds geen pakje, dus maar weer contact opgenomen.
Op 21-10 reactie gekregen dat het product een onbekende levertijd heeft. (op dat moment is het product nog steeds bestelbaar op de website en staat er een levertijd bij van 4-7 dagen)
Op 22-10 Ik annuleer mijn bestelling (het product is dan ook niet meer bestelbaar op de website)

Nu is het wachten op restitutie, ik zal de review updaten wanneer ik mijn geld weer in handen heb.

Al om al een frustrerende ervaring, ik zal hier niet vaker bestellen...

UPDATE 1:
Op 26-10 13:10 heb ik email gestuurd naar de webcare van max ict, zoals gevraagd in het bericht van Lisanne onder deze review. Ik heb nog geen reactie ontvangen.
27-10 21:13 creditnota ontvangen, nu nog wachten op de de terugstorting van het bedrag.
28-10 mijn geld teruggestort gekregen.

Opzich werd ik netjes te woord gestaan, maar er werd niet actief contact gezocht. Ik moest telkens zelf contact zoeken om te horen wanneer/of mijn bestelling geleverd ging worden.

Update:
Ik heb direct gemaild naar de webcare zoals gevraagd in het bericht van Lisanne hieronder.
Op 9-11 heb ik nog steeds geen reactie gekregen. Ik heb de score voor de klantenservice nu maar ook verlaagd.

Beste Stevie-P,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze excuses dat we het door u gewenste product niet aan u kunnen leveren.

Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en een referentie van deze review? Wij pakken uw gegevens erbij en lossen het graag voor u op.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops