AlgemeenIn de winkel geweest (MediaMarkt Amersfoort) voor de aanschaf van een laptop aangezien hij op internet niet meer te bestellen was. Meerdere dingen beleeft:
- Laptop kwam niet overeen met het bordje, medewerker moeten overtuigen in plaats van dat ze het meteen even goed bekeek. Na het goede model gezien te hebben besloten die aan te schaffen.
- Bij de kassa aangekomen moest er 30 euro extra afgetikt worden omdat de doos geopend was en de computer "Startklaar" gemaakt was. Dit geweigerd, er moest een andere doos komen met een laptop die niet startklaar gemaakt was. Hier waren we niet op gewezen door de eerdere medewerker.
- We moesten terug de winkel in om de andere doos te halen. Deze lag er niet dus de eerdere medewerker weer aangesproken. Die had de sticker nog nooit gezien, dus die het geval uitgelegd en zij achter in het magazijn kijken.
- Vervolgens weer terug achter in de rij aansluiten, betaald en de parkeerkaart zogenaamd afgestempeld zodat er niet nog betaald hoeft te worden voor het parkeren.
vervolg hieronder bij klantenservice ...
... Vervolg van algemene beoordeling
- Je raad het al, sta je bij de slagboom, gaat die niet open en staat er op het schermpje dat je terug moet naar de kassa. (hele rij auto's achter je, krappe parkeergarage, helemaal achteruit, moeilijk moeilijk...)
- Weer terug de winkel in (eerst de hele parkeergarage/winkelcentrum weer door) Bij de klantenservice stond een wachtrij van +/- 40 minuten volgens het scherm, dus maar weer in de rij bij de kassa. (3e keer, icm corona, lekker is dat...)
- Bij de kassa aangekomen konden ze me niet verder helpen, ik moest de kaart bij de parkeerautomaat beneden in de parkeerautomaat activeren was het verhaal. Ze konden echt niets anders voor mij doen.
- Ik met goede hoop naar de parkeerautomaat, hopende dat die zou zeggen dat alles goed was en ik gratis mocht uitrijden. Zegt dat ding dat ik moet betalen. Aangezien mijn vriendin nog steeds bij de slagboom stond omdat ze niet achteruit kon, maar besloten te betalen.
- Zorg dat er opgeleid personeel bij de apparatuur staat die ze proberen te verkopen. Geef ze een cursus en laat ze niet volop tegen je ingaan als er iets niet klopt, maar zoek het eerst uit.
- 30 euro betalen voor het voltooien van de OOBE van windows is gewoon afzetterij, dat kan mijn moeder zelfs nog (geloof mij, dan kan iedereen het).
- Fix de parkeerautomaat, geef dan gewoon niet de mogelijkheid om gratis te parkeren. Of geef als service een nieuwe gratis uitrijkaart als het mis blijkt te gaan.
- Limiteer het aantal mensen in je winkel tijdens COVID, onverantwoord zo.
Uiteindelijk wel de goede laptop in huis, maar heeft wel veel langer geduurd dan nodig was op deze manier.