Max ICT B.V.

PSU besteld bij Max ICT. Het bestelproces op de website van Max ICT verloopt makkelijk. Prijstechnisch gunstig aanbod t.o.v. concurrentie binnen de pricewatch voor het betreffende product. De betalingsopties zijn iets tegenvallend. Billink accepteerde mij niet voor achteraf betalen, hoewel dit toch echt sterk mijn voorkeur heeft bij online shoppen. Derhalve gekozen voor hetgeen dat hier het meest bij in de buurt komt, in3.

Als Max ICT dit oplost door een alternatief te bieden dat wel gewoon werkt, zoals Klarna of Afterpay, kan de ervaring hier duidelijk worden verbeterd.

De verzending was prima. Volgens afspraak op de gestelde termijn. Duidelijke updates voor wat betreft de status van het product en verzending. Levering in goede conditie. Hier geen problemen ervaren.

Beste psychodude,

Bedankt voor uw bestelling bij Max ICT en het plaatsen van deze review.

Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we graag voor u klaar.

Fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops