Megekko

De service van Megekko is uitstekend. Daarnaast hebben ze lage prijzen. Ik heb namelijk een muis van Logitech besteld op Megekko die daar 10 euro goedkoper was dan bij bijvoorbeeld Mediamarkt. Dit laat zien dat Megekko echt voor de laagste prijs gaat. Daarnaast is het assortiment aan producten echt enorm groot en ze spreken dus de waarheid over gegarandeerde lage prijzen. Ik heb daar ook al mijn onderdelen gekocht voor het bouwen van een goede pc. Alles netjes en super snel geleverd.
Echt een top winkel. Een dikke aanrader dus!

Als je voor de opgegeven tijd besteld die ze aangeven op de site krijg je het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Vaak is dat nog veel sneller dan ze hebben aangegeven. Alle pakketjes die ik heb besteld op Megekko zijn uitstekend en snel aangekomen. Dikke aanrader

De klantenservice is super goed. Ze helpen je uitstekend als je een probleem hebt en ze helpen je met zoeken naar het beste product als je niet weet welke je precies moet hebben.

Scorekaart voor Megekko