AlgemeenVia de pricewatch kwam ik de Tab S7 tegen welke ik direct bestelde vanwege de mooie prijs. De dag erop kreeg ik een algemeen mailtje dat het product niet meer beschikbaar was en dat hij geannuleerd kon worden of dat ik kan wachten totdat hij er weer is. Hierop binnen een half uur mogen reageren dat ik op het product wens te wachten. Vervolgens geen reactie meer mogen vernemen en zag achteraf dat er geen referenties in de mail stonden om mij te herleiden, dan mijn mailadres. Gisteren, een week na de bestelling/mail, op dezelfde mail gereageerd dat ik toch wel van het traject op de hoogte gehouden wilt worden en mijn ordernummer bijgesloten. Tot op heden is het stil gebleven. Het voelt bijna alsof mijn geld nu gegijzeld wordt en dat ik het mogelijk uiteindelijk bij de aangewezen curator mag proberen op te opeisen ..
VerzendingGeen verzending mogelijk, hierover werd een algemeen mailtje verzonden. Reageren was hierop mogelijk maar een bevestiging bleef uit.
KlantenserviceReacties aan of benaderingen van klanten worden te laat of niet gedaan/gegeven.