Algemeenna enkele jaartjes dacht ik bij mezelf: ik probeer nog eens een keertje wat te bestellen bij max ict,
aangezien ze de enige waren die deze controllers nog hadden.
dus ik bestel een speciale editie van een controller op de 5e.
staat 4-7 werk dagen tijd dus hoog uit de 14e binnen. (denk je)
na bestellen stond er opeens dat ze de levering pas de 15e verwachten.
de 16e bel ik op om te vragen waarom nog steeds op de site staat in afwachting op levering.
nu is het de 20e geweest en staat het nog steeds op afwachting.
ik zit nu al 2 weken met een xbox one zonder controller (oude controller is kapot),
terwijl het maar 1 week zou moeten duren volgens de site.
nu kan ik snappen dat het soms wel eens kan gebeuren dat er iets vertraagd wordt.
maar dan lees ik hier nu de vele reviews en zie ik dat het veel vaker gebeurd en denk ik bij mn eigen wat is hier aan de hand.
om het verhaal kort te houden...
ik zal persoonlijk niet meer bij max ict bestellen in de toekomst.
door de leveranciers van max ict zijn meeste bestellingen erg traag en vaak zelfs te laat.
heb dit nu 2 keer meegemaakt bij max ict (1e keer was ergens rondt oud en nieuw 2015)
werd zeer vriendelijk en zakelijk geholpen over de telefoon,
maar veel informatie konden ze me niet geven omdat de fout waarschijnlijk bij hun leveranciers liggen.
lijkt mij een probleem met slechte leveranciers.
Beste Dominique,
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat wij u niet geheel naar wens hebben kunnen helpen.
Onze oprechte excuses hiervoor. Wij nemen uw feedback mee in ons verbetertraject.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag!
Sanne - MaxICT Webcare