BCC

Een week geleden heb ik een bloedsaturatiemeter besteld voor een zieke kennis die zelf niet in staat is om een dergelijk apparaat aan te schaffen. Zou de volgende dag afgeleverd worden, maar bleek door toedoen van DHL(?) nog niet te zijn afgeleverd. De enige oplossing die is geboden is het afwachten van een onderzoek dat nog eens 5 dagen zou duren. Mijn geld terugontvangen zodat ik het product elders kan aanschaffen / nog een exemplaar op te sturen, kreeg ik te horen dat ze niets zouden ondernemen tot het onderzoek is afgerond. Wat een harteloos en afgrijselijk bedrijf. De eerste keer dat ik zoiets meemaak.. en de laatste keer dat ik iets aanschaf bij BCC.

Het product is nu reeds 5+ dagen te laat.. er valt niet veel meer over te zeggen, maar het reviewformulier verplicht mij om meer dan 10 woorden te gebruiken :-)

De geboden oplossing is schandalig. Wederom vereist het formulier meer dan 10 woorden, dus hierbij wat opvulling.

Scorekaart voor BCC