MediaMarkt

AKG N700NC besteld. Product beviel niet, dus teruggestuurd op 20 juli 2020. Het verwerken van de retour duurde vrij lang - begrijpelijk, het is druk en Covid is ook een ding. Wat ik niet had verwacht, is dat ik na eindeloos bellen, mailen en chatten vandaag (19 OKTOBER) een retourbevestiging heb gehad. Het kostte MediaMarkt in dit geval dus 4 MAANDEN om mijn geld terug te storten.

Niet chill, klantenservice doet bar weinig. 1 ster.

Product was online op voorraad en zou thuis bezorgd worden. De factuur die toegestuurd werd, meldde dat ik het moest ophalen in de winkel omdat het opeens niet meer op voorraad was. Ik belde voor de zekerheid en kreeg inderdaad te horen dat ik echt naar de winkel moest. 1 dag later kwam de postbode hem tóch thuis bezorgen. Geen idee hoe of wat, maar goed... Product zelf was netjes verpakt.

Zie algemene beoordeling. Klantenservice neemt weinig initiatief; ik heb 3x moeten bellen en misschien 100x moeten chatten of mailen voor er iets gedaan werd. Nu na 4 maanden eindelijk opgelost - even afkloppen, want het geld staat nog niet op de rekening, maar bon.

Scorekaart voor MediaMarkt