Max ICT B.V.

6 dagen geleden besteld.1-3 werkdagen levertijd. na 4 dagen nog zelfde text in de order "is in afwachting". ik bel en zou email terug koppeling krijgen. Niet gekregen. Naar product gekeken 2 weken levertijd! 3uur later nog eens gekeken op voorraad direct leverbaar! dat.
EN 900 euro toen 1200 toen 1192
Dat zijn 3 verschillende statussen en bedragen op 1 dag tijd? Maar ik nog steeds geen monior. De volgende dag 4x live gechat...4 x! Toen kreeg ik pas email dat het produck onbekende levertijd heeft en ik op backorder werd geplaatst. Ik heb het gelijk geannuleerd en wacht op mijn betaalde bedrag tot die terug gestort is. Ben benieuwd of dat gaat gebeuren. Erg onbetrouwbaar Maxict. en nu niet aan te raden sorry.

Ik heb eerder soundcard besteld Direct leverbaar. Maar 1.5 week later kreeg ik het pas geleverd...

Na het antwoord van MaxIct hieronder heb ik hun gemailed. zowel als in normale email als hier 2 x in een bericht. Ik heb nog steeds geen contact terug gehad...ik snap er niks van

Mijn order is zelfs verdwenen van mijn maxict? Spoorloos alleen dat ik dat bedrag nog moet betalen...uhh help?

ze zijn wel erg aardig spraakzaam maar dat helpt niks bij het oplossen van producten die we willen hebben maar niet verloopt hoe het moet. Hebben beloofd zsm mijn bedrag terug te storten. Hoop dat ze dat doen

Goedemorgen Sickfreak,

Super vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze service en diensten. Onze oprechte excuses voor deze vervelende shopervaring. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Mag ik vragen of u uw geld terug gestort gekregen? Indien dit niet het geval is, wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Dan pakken wij uw gegevens erbij en pakken uw case graag z.s.m op.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Fijne week.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops