AlgemeenMonitor besteld. Toen ik deze 's ochtends bestelde stond de status op "Op voorraad" wat zou betekenen dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Echter bij het betalen zag ik plots dat de levertijd 2-3 werkdagen bedroeg. Nieuwe sessie gestart in browser en in de shop stond die nog steeds als "Op voorraad". Daarom de gok genomen dat de monitor de volgende dag geleverd zou worden. Einde dag helaas geen track & trace in de inbox. Volgende ochtend gebeld (klantenservice uitstekend bereikbaar). Er werd uitgelegd dat de beschreven situatie mogelijk is wanneer er meerdere orders voor hetzelfde product worden gelijktijdig worden aangeboden. Kan gebeuren natuurlijk, en ze wisten te vertellen dat de monitor inmiddels was besteld bij leverancier en dat deze nog dezelfde dag verstuurd zou worden, en anders werd er sowieso even contact met me opgenomen. Gelukkig kwam in de loop van de dag alsnog de track & trace en dus uiteindelijk met 1 dag "vertraging" de monitor ontvangen. Al met al tevreden en goede communicatie.
KlantenserviceGeen lange wachttijd bij de klantenservice, en snel en vakkundig geholpen. Er werd zelfs een aantekening gemaakt zodat er einde dag contact met mij werd opgenomen mocht de monitor nog niet zijn ontvangen van de leverancier - gelukkig bleek dit niet nodig en was de monitor de volgende dag in huis.