Coolblue.nl

Raar assortiment onsamenhangende spullen. Ik snap dat je bij Bol alles kan krijgen. Maar bij Coolblue is het een beetje een mengelmoesje. Ik zou nooit hebben gedacht om naar Coolblue te gaan voor een BBQ of terrasverwarmer.

Daarnaast is de prijs nooit echt geweldig, heb ze iig nooit de goedkoopste zien zijn en die volgende dag ik huis belofte is leuk, maar hoeveel haast kan je hebben met het bestellen van een nieuwe TV.

Gewoon snel, dat wel. Verpakking laat vaak te wensen over. Onlangs zakelijk (omdat de baas aangaf het bij coolblue te bestellen) een toetsenbord en muis te kopen. Krijg je een gigantische doos binnnen waar de dure Apple muis en toetsenbord zonder ook maar iets van bubbeltjesplastic of iets er om heen lekker in hebben rond gestuiterd. Thuis ook prive laatst wat besteld, zelfde verhaal, veel te grote doos, geen bescherming. Iedereen weet dat pakketbezorgers smijten met dit soort spullen. Zonde.

Scorekaart voor Coolblue.nl