AlgemeenOnbetrouwbare voorraad gegevens op hun website, die ook na melding niet geactualiseerd worden. Ze gaan er blijkbaar ook vanuit dat leveranciers op tijd leveren zonder dit actief te monitoren.
VerzendingOp 03-10 een monitor besteld (bij leverancier op voorraad 2-3 werkdagen levertijd)
In de tussentijd zie ik dat de prijs van die zelfde monitor op hun website omhoog gaat en de volgende werkdag geleverd kan worden.
Na een week contact met ze opgenomen over waar mijn bestelling blijft
Antwoord: "Wat vervelend om te horen dat u de monitor nog niet heeft ontvangen.
Ik heb opnieuw contact opgenomen met onze leverancier.
Helaas is gebleken dat de monitor een onbekende levertijd heeft.
Onze excuses voor het ongemak"
Terwijl op hun website nog steeds staat dat de monitor op voorraad is bij hun leverancier en binnen 2-3 werkdagen geleverd word. Dit is dus gewoon NIET waar.
Ik heb hierop mijn bestelling geannuleerd en voor mij geen Azerty meer.
Snelle reactie, er werd een alternatief geboden of ik kon zelf een alternatief uitzoeken of wachten tot dat de bestelde monitor wel leverbaar werd.
Hier geen gebruik van gemaakt en bestelling geannuleerd.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over Azerty.
De voorraden bij de leveranciers worden automatisch bij ons ingeladen. Helaas komt het wel eens voor dat deze informatie niet klopt, waarvoor onze excuses.
Ik ben het met je eens dat na je melding deze informatie op onze website aangepast had moeten worden. Erg vervelend dat dit niet is gebeurd. Dit ga ik zeker intern oppakken.
Hopelijk kunnen wij in de toekomst bewijzen dat het ook anders kan.
Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar feedback@azerty.nl.
Esmee