AlgemeenIk vind het een fijn bedrijf goedkoop voor wat ze leveren vooral hun eigen thunderstorm merk echter heb ik laatst problemen met hun laptop gehad en hem terug gestuurd 6 weken gewacht en duurt het nog eens 5 weken hoor ik maar ze zeggen nee dat is niet aan ons dat is de fabriek die nu hun zet moet doen echter zijn jullie toch verandwoordelijk voor wie Julie aannemen? Ik vind dit een absurd lange tijd voor een reperatie meerdere keren aan gegeven of het snel kon aangezien ik het nodig heb voor mijn examen jaar. Nooit een leen product aangeboden tot ik er zelf om vroeg wat ik niet behoorlijk vind als iemand het meld dat hij het hard nodig heeft. Dan krijg ik het leen product is het een soort tablet waar ik totaal niks aan heb aangezien mijn laptop 1400 euro was en dit niet eens in de buurt komt kan maar 10gb aan opslag op terwijl mijn laptop 1000gb is enzovoort. Voor de rest wel lieve medewerkers.
Retour nummer 513287
Het product kwam gewoon op tijd aan zonder al te veel poeha
KlantenserviceLees bericht hier boven. Ben hier erg ontevreden over 2 maanden is niet normaal en me niet eens een compensatie aanbieden terwijl ik meerdere malen aangaf dat ik het nodig heb voor examens totdat ik er zelf na vraag en dan krijg je een tablet ipv een i7 2060 16gb 1tb laptop aangezien ik die heb en echt nodig heb voor mijn school.
Beste Vroist,
Bedankt voor je review.
Wat jammer om te horen dat je bestelling zo is verlopen, ik zie dat een collega je inmiddels verder heeft geïnformeerd over de vervolgstappen. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen je in de toekomst nog van dienst te mogen zijn.