AlgemeenHeb in het verleden meerdere keren bij Alternate besteld. Over retouren wordt over het algemeen niet moeilijk gedaan en de levering is meestal snel. 2 jaar geleden hier een RTX 2070 besteld welke is 'zoekgeraakt' (lees gestolen door postnl) tijdens de verzending. Over vervanging werd absoluut geen punt gemaakt en nog diezelfde dag is de 2070 de deur uitgegaan. Deze had ik de volgende dag in huis. Nu 2 jaar later de track en trace gecheckt van de originele zending, en deze is nog steeds zoek. Dit zegt wat mij betreft meer over dat postbedrijf dan over Alternate, waar het in deze review over moet gaan.
KlantenserviceRecent een Asus RTX 3080 Strix aangekocht bij Alternate. Gezien de hype rond dit product en de verwachte run erop, heb ik besloten dit bij een 'grote' webwinkel in hardware af te nemen. Besteld op 17/09, op moment van schrijven 08/10 een tiental plaatsen in de rij opgeschoven. Ik begrijp dat er een rij is voor dit product en dat is absoluut niet erg, maar enige vorm van informatie van tijd tot tijd, zeg bijvoorbeeld 1x in de 3 a 4 dagen is voor een klant al heel wat. Wat dat betreft 0 informatie vanuit Alternate. Kijk naar een Megekko die eens in de zoveel dagen hun klanten inlichten wat er is binnengekomen en wat er de komende dagen verwacht wordt. Je gaat mij niet vertellen dat dit bij Alternate niet bekend is. Ik begrijp dat sommige dingen niet altijd gemeld kunnen dan wel mogen worden, maar de informatieverstrekking is op zn zachtst gezegd 'stroef'. Dit moet beter.