Azerty

Ik heb voor Azerty gekozen omdat zij als enige bedrijf alle componenten konden leveren die ik had uitgezocht voor mijn PC, daarnaast bieden zij de mogelijkheid om de PC te assembleren.

De PC is zeer netjes geassembleerd en de dozen van alle componenten inclusief handleidingen en reserve onderdelen zijn meegeleverd.

Kortom, ik heb een zeer goede eerste ervaring gehad met Azerty en zal zeer zeker overwegen om toekomstige onderdelen en PC's bij hen aan te kopen.

Azerty kan een uitstekende op maat service leveren. Ik had namelijk het verzoek ingediend om de PC alvast te assembleren alvorens de nieuwe generatie Geforce kaarten werden gelanceerd, zodat alleen de videokaart nog aangesloten hoefde te worden wanneer deze beschikbaar was.

Ook kon ik aan het einde van het gehele proces zonder problemen nog overschakelen naar een ander component.

Ik heb meerdere mails naar Azerty gestuurd en deze werden ten alle tijden snel en netjes beantwoord.

Scorekaart voor Azerty