Hofma.nl

Bij Hofma een LG OLED65CX6LA televisie besteld. De prijs lag vér onder die van de concurrent (zoals MediaMarkt, CoolBlue etc.). Bestelproces was eenvoudig en ging vlekkeloos. Na bestelling, netjes een bevestiging gehad met mededeling dat deze goed was ontvangen. Daarnaast een account aangemaakt voor op de website. Wat je hiermee kunt, is mij niet geheel duidelijk. Bij het inloggen is geen informatie zichtbaar.

Wat ik als verbeterpunt wil meegeven is frequentere statusupdates in het bestelproces. Deze ontbreken op dit moment. Dat ben ik inmiddels wel gewend van grotere webshops. Ik denk dat het een betere klantervaring geeft, wanneer deze er wel zijn. Daarnaast denk ik dat het Hofma zal schelen in telefonisch/e-mail contact van klanten over hun bestellingen.

Vanwege de grootte van de TV, is deze door een externe partij verzonden (Electronic Logistics B.V.). Ik werd keurig door de externe partij gebeld, waarna er een afspraak is gemaakt voor afleverdatum. Deze is per e-mail bevestigd, waarbij ik de mededeling ontving dat ik de avond voor aflevering een tijdslot toegewezen kreeg. Dit was inderdaad het geval (wel zo makkelijk met evt. thuisblijven). De aflevering was perfect, TV is tot aan de deur afgeleverd i.v.m. COVID-19 maatregelen. Bezorger was vriendelijk en attent.

Scorekaart voor Hofma.nl