Megekko

Hoewel de webshop je de optie geeft voor een afwijkend factuur-adres krijgt de eindklant toch een factuur in de doos in geval van dropshipping. Een papieren factuur notabene. Na contact met de klanten service met de vraag of de factuur gewoon per mail kan, of desnoods per post naar het factuuradres, was het antwoord: "Ik begrijp het, maar dat is voor ons praktisch gezien niet te doen. Wij verwerken duizenden pakketten per dag op het moment en kunnen helaas niet bij iedere bestelling deze instructie meegeven. We begrijpen dat het vervelend is, maar voor ons is het logistiek niet haalbaar om aan dit verzoek gehoor te geven."

Waarom dan wel de optie voor een afwijkend factuur adres? Ik zit er zakelijk niet op te wachten dat de klant de factuur krijgt..

1 á 2 dagen na bestelling producten netjes geleverd. Daarover geen aanmerkingen.

Tja; zoals hierboven vermeld. Deze webshop krijgt het klaarblijkelijk niet voor elkaar om factuuradres en afleveradres ook écht te scheiden, ondanks de optie op de website. En dan ook nog aangeven dat het 'niet te doen' is. Elke andere webshop heeft dat gewoon prima voor elkaar, lijkt me geen hogere wiskunde. Haal de optie er dan desnoods uit.

Scorekaart voor Megekko