AlgemeenCorsair T1 2018 Race gamestoel gekocht. Prima stoel, maar Alternate respecteert de garantietermijn niet voor een bekend probleem met loszittende wieltjes.
KlantenserviceAlternate reageert vlot op de mail, maar biedt geen oplossing voor een bekend probleem. Het forum van Corsair staat vol met het probleem met de wieltjes die los gaan zitten op de T1 Race gamestoel en daar wordt altijd op gereageerd door een rep dat ze kunnen helpen. Alternate komt niet verder dan mij naar Corsair door te verwijzen (terwijl ik de stoel daar niet heb gekocht) en te vermelden dat het defect is ontstaan door een externe oorzaak. Ik wacht nog steeds op een deftige toelichting wat die externe oorzaak dan moet zijn, want ik de enige externe invloed is dat ik op de stoel zit. Nu maar hopen dat Corsair wel verantwoordelijkheid neemt.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na hoe we dit kunnen oplossen! Alvast heel erg bedankt!