AlgemeenDe Canon EOS R6 bij KE aangeschaft nu ruim een week in huis. Fijn om 'm via hen als een van de eerste te hebben. Gekocht met de RF 24-105mm f/4L lens die erg veelzijdig is en de RE 35mm f/1.8 lens. Wat fijn is is dat KE bij mij een winkel in de buurt heeft (Arnhem) waar je ook terecht kan wat ik wel zo prettig vind met aanschaffen in deze prijscategorie.
VerzendingVolgens mij was ik een van de eersten die een van de nieuwe Canon systeem camera's kwam afhalen en degene die me hielp was duidelijk al even enthousiast over wat hij me kon overhandigen. We hebben de camera meteen in de winkel ook even uitgetest. Dat alleen al maakt het een top ervaring.
KlantenserviceEnige aanmerking zou zijn dat toen ik informeerde naar de levertijd de klantenservice het drukker dan normaal had waardoor ik niet binnen de gebruikelijke een dag reactie kreeg. Hier kreeg ik echter ook netjes een melding van per mail en en toen ik twee dagen later reactie kreeg was deze vriendelijk en duidelijk en bleek de bestelling ook de volgende dag geleverd te kunnen worden.