Belsimpel

Oneplus Nord besteld op 29-08 7:30uur. Levertijd al dagen in de gaten gehouden want de OP Nord is lastig leverbaar. Levertijd op moment van bestellen volgens Belsimpel: 1 dag

Later op de dag mail: Je bestelling met de OnePlus Nord 128GB Grey heeft vertraging opgelopen. Excuses voor het ongemak! We verwachten je telefoon te kunnen leveren op zaterdag 24 oktober 2020. Dat is dus bijna 4 weken langer dan aangegeven op de site.

Contact met de servicedesk: ja vervelend meneer, maar ik kan niets voor u doen. Geen enkele tegemoetkoming anders dan: u kunt uw bestelling annuleren. Geen ander aanbod, verschuilen achter de leverancier, geen enkele moeite doen om tot een oplossing te komen.

Ik heb in het verleden meerdere producten bij Belsimpel aangeschaft, dat ging prima. Maar zodra Belsimpel een fout maakt wordt er geen enkele moeite gedaan deze te herstellen.

Kortom: denk 3 keer na voordat je met Belsimpel in zee gaat.

***Update***

Naar aanleiding van bovenstaande review gebeld door Belsimpel met uitgebreide excuses dat het zo niet had mogen lopen. De bestelling had ik intussen al geannuleerd, maar alsnog komt Belsimpel me tegemoed. En dat is dan wel weer netjes. Iedereen maakt fouten, het gaat er uiteindelijk om hoe je ze oplost.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops