Belsimpel

Oplichters, ze leveren niet originele iPhone als originele nieuwe iPhone. Aan mijn telefoon blijkt gesleuteld te zijn...

Nadat ik deze bij apple heb gebracht om een productiefout te laten repareren kwam het aan het licht dat de batterij er niet volgens de apple voorschriften in lag. Er is dus mee geknoeid en apple gaat het defect daarom ook niet repareren. Belsimpel heeft mij dus laten betalen voor een nieuwe telefoon maar deze niet geleverd.

Belsimpel wilde het toestel zelf controleren (ik heb een verklaring van apple waarin de staat van de batterij wordt beschreven, maar dit is blijkbaar niet voldoende) daarom heb ik de telefoon, dinsdag twee weken geleden, in de winkel gebracht dat 100 meter naast het hoofdkantoor zit. De vrijdag daarna kreeg ik pas bevestiging dat het toestel was ontvangen. Sindsdien niks meer over mijn telefoon gehoord.

27 augustus - klacht ingediend aangezien ik geen nieuwe iPhone geleverd heb gekregen
1 september - de factuur van de onderzoekskosten gestuurd, op 27 augustus is er toegezegd dat ze deze zouden vergoeden. Geen reactie noch geld ontvangen.
9 september - heb ik een directieklacht ingediend, ook geen reactie.
15 september - heb ik het toestel langs gebracht, dit zou met spoed op het hoofdkantoor bekeken worden, weer geen reactie.
21 september - heb ik weer gebeld, ik zou uiterlijk binnen twee dagen worden terug gebeld worden, geen reactie van jullie klant.
22 september - weer gemaild, weer geen reactie
24 september - weer gemaild, weer geen reactie
28 september - weer gemaild...

Of ik hier nu steeds de meest asociale medewerker te pakken of het is geen toeval maar gewoon het beleid van belsimpel.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops