Azerty

Een logitech zone plus wireless gekocht. Het was één van de weinige adressen waar ik deze kon bestellen. Verder simpel afgehandeld.

De levertijd bleek fors langer te zijn dan vermeld op de site. Ook hier speelde covid-19 een belangrijke rol. Dit laatste had ook een negatieve invloed op de communicatie hierover. Uiteindelijk is het product keurig geleverd,, goed verpakt.

Na enkele maanden gaf de microfoon van de headset de geest. RMA procedure is helder en eenvoudig. Duurde wel een poosje waarna ik een nieuwe kreeg toegezonden. Zelfde levertijdprobleem voor dit soort thuiswerkproducten. Toen de nieuwe hoofdtelefoon niet aan mijn oude dongle wilde koppelen was dat met 1 telefoontje opgelost en is per ommegaande de juiste dongle verstuurd.
Wat uitermate prettig was, was dat ik meteen iemand met kennis van zaken aan de telefoon kreeg. Bij logitech zelf is deze service namelijk door een benedengrens gezakt. Bij Azerty nemen ze de klant in iedergeval wel nog serieus.

Scorekaart voor Azerty