AlgemeenOp 18 september 's ochtends een tweede kans Garmin Vivoactive 4s besteld en gekozen voor de sameday delivery optie, omdat ik het het horloge snel nodig had om als cadeautje weg te geven. Gekozen voor een tweede kans, omdat het product nieuw nergens op voorraad was. Helaas kreeg ik al snel een email dat de levering op dezelfde dag niet meer ging lukken.
Omdat ik de smartwatch snel nodig had heb ik contact opgenomen met de klantenservice met de vraag hoe we dit konden oplossen. De dame aan de telefoon zette mij in de wacht en gaf daarna aan dat er nog 1 nieuwe Garmin Vivoactive 4s bij de winkel in Groningen op voorraad was. Ze heeft deze gelijk voor mij gereserveerd en ik heb de smartwatch nog dezelfde dag opgehaald!
Tevens stelde ze voor om de extra kosten voor sameday delivery van eur 4,95 te crediteren. Verbeterpunt: ik heb het horloge nu twee keer betaald en kan het eerder bestelde horloge nu per post retourneren. Het zou prettig zijn als je het product dan niet eerst twee keer hoeft te betalen.