ALTERNATE.nl

UPDATE: week later, nog geen reactie van Alternate. Nada.

Wacht al weken op een vervanging van mijn 1080 ti. Toen werd mij vervanging beloofd in de vorm van een RTX 3080 en dat ik deze als "eerste klant" van Alternate zou ontvangen, plus een financiele vergoeding voor het verschilbedrag van de originele bestelling.
Dagje later wordt mij opeens verteld, dat de verkoopmanager "zich bedacht heeft", ik geen geld terug krijg gestort en nu toch maar op de volgende batch moest wachten.

Tof, man. Valse beloftes en grote praatjes. Kies je woorden dan voorzichtiger en bedenk iets anders om een klant van een kaart te voorzien of in ieder geval blij te houden...

Snelle communicatie, maar flut resultaat. Duidelijke woorden zonder enige oplossing.

Beste,
Bedankt voor je review.
Wij hadden je natuurlijk graag eerder te woord willen staan. Het is momenteel ongekend druk waardoor wij dit niet eerder toe hebben kunnen lichten voor je, onze excuses. Zou je ons hierover een e-mailtje kunnen sturen met als referentie trustpilot zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl